| 
 Darrera modificació: 2016-03-15 Bases de dades: Sciència.cat 
Anònim, The Book of Sent Soví: Medieval recipes from Catalonia, edited by Joan Santanach; translated by Robin Vogelzang, Barcelona - Woodridge, Barcino - Tamesis (Traduccions a l'anglès, 4), 2008, 232 pp. 
- Resum
 - Traducció a l'anglès del Llibre de Sent Soví, a partir de la versió modernitzada publicada a Anònim (2006), Llibre de Sent Soví, que es torna a reproduir en aquesta ocasió (a doble columna, text català a l'esquerra i traducció a l'anglès a la dreta).
 
 
Conté: 
- Introduction: 
* I. The Dawn of Catalan Cuisine · 11 
* II. Recipes and Recipe Books · 13 
* III. The Content of the Sent Soví · 20 
* IV. The Present Edition · 29 
- Translator's Notes · 31 
- The Book of Sent Soví 
* Table of Rubrics · 34 
* Prologue · 40 
* Recipes I - LXXII · 42 
- Appendix I 
* Missing recipes fron the Sent Soví tradition included in the Llibre d'aparellar de menjar · 189 
- Appendix II 
* Parallels between the Valencia MS Index and the three recipe collections · 223 
* Bibliography · 229
 - Matèries
 - Cuina i confiteria
 Fonts Català
 - Notes
 - Informació de l'editor 
  
Recensions: 
* Nelly Labère, Mélanges de la Casa de Velázquez, 40/1 (2010), 245-246. URL: http://mcv.revues.org/3215  
 - Conté edicions de
 - 
 - Conté traduccions de
 - 
  
 |