Sciència.cat DB

Benvinguts a Sciència.cat DB, la base de dades de la ciència i la tècnica en català a l'Edat Mitjana i el Renaixement.

Què és Sciència.cat DB | Catàleg d'obres | Sigles | Com citar
Id Sciència.cat DB 

Obres | Manuscrits | Impresos | Documents | Persones | Bibliografia | Vocabulari

Sciència.cat DB bib17860 (23 / octubre / 2019)

Darrera modificació: 2013-12-11

Henry, Albert, Contribution à l'étude du langage œnologique en langue d'oïl (XIIe-XVe s.), Brussel·les, Académie royale de Belgique: Classe des lettres et des sciences morales et politiques (Mémoires de la Classe des Lettres, coll. in-8°, 3e s., 14), 1996, 2 vols. (184 pp.; 370 pp.).

Matèries
Alimentació
Medicina - Dietètica i higiene
Francès
Lèxic
Conté edicions de
1.Aldobrandí de Siena (s. XIII in. – 1296/1299), Livre de physique, vol. 1, pp. 40-44; vol. 2, pp. 33-37. Fragmentària.
Observacions: A partir del ms. BL Sloane 2435, els cap. «Des roisins» (f. 55v), «Dou vin» (f. 6), «De vin» (f. 44v), «De vert jus» i «De vin aigre» (f. 45v).