Sciència.cat DB

Benvinguts a Sciència.cat DB, la base de dades de la ciència i la tècnica en català a l'Edat Mitjana i el Renaixement.

Què és Sciència.cat DB | Catàleg d'obres | Sigles | Com citar
Id Sciència.cat DB 

Obres | Manuscrits | Impresos | Documents | Persones | Bibliografia | Vocabulari

Sciència.cat DB bib3607 (16 / desembre / 2019)

Darrera modificació: 2016-11-14

Vila, Pep, "Tractats de cuina i de rebosteria catalans", Annals de l'Institut d'Estudis Gironins, 41 (2000), 267-388.

Matèries
Cuina i confiteria
Alimentació
Fonts
URL
http:/​/​www.raco.cat/​index.php/​AnnalsGironins/​articl ...
Conté edicions de
1.Anònim, Receptes de confiteria (BRUB 62/3), p. 295. Completa.
2.Anònim, Receptes de confiteria (BRUB 62/5), p. 296. Fragmentària.
Observacions: Només núm. 1 i 2