Sciència.cat DB

Benvinguts a Sciència.cat DB, la base de dades de la ciència i la tècnica en català a l'Edat Mitjana i el Renaixement.

Què és Sciència.cat DB | Catàleg d'obres | Sigles | Com citar
Id Sciència.cat DB 

Obres | Manuscrits | Impresos | Documents | Persones | Bibliografia | Vocabulari

Sciència.cat DB bib4119 (23 / octubre / 2019)

Darrera modificació: 2018-03-06

García Sánchez, Expiración, "La traducción catalana medieval del Kitab al-agdiya (Tratado de los alimentos) de Avenzoar", dins: Riera Melis, Antoni (ed.), Actes [del] Ir Col·loqui d'història de l'alimentació a la Corona d'Aragó: Edat Mitjana, Lleida, Institut d'Estudis Ilerdencs, 1995, vol. 1 (Ponències), pp. 363-86.

Matèries
Medicina - Dietètica i higiene
Alimentació
Traduccions
Català
Àrab