Sciència.cat DB

Benvinguts a Sciència.cat DB, la base de dades de la ciència i la tècnica en català a l'Edat Mitjana i el Renaixement.

Què és Sciència.cat DB | Catàleg d'obres | Sigles | Com citar
Id Sciència.cat DB 

Obres | Manuscrits | Impresos | Documents | Persones | Bibliografia | Vocabulari

CAT - ESP - ENG

ms681 (23 / setembre / 2021)

Tolosa de Llenguadoc [Toulouse] - Bibliothèque d'Étude et du Patrimoine (Bibliothèque Municipale) - Manuscrits - 2885

Publicació de la fitxa: 2007-10-17
Darrera modificació: 2021-06-27
Bases de dades:Cançoners, Gnòmica
Descripció
Autor:Sadurní Martí
Estat:bàsica

Descripció externa

Identificació

Estat:conservat
Ciutat:Tolosa de Llenguadoc [Toulouse]
Institució:Bibliothèque d'Étude et du Patrimoine (Bibliothèque Municipale)
Fons:Manuscrits
Signatura:2885
Sigles usuals en la tradició:t Registre Cornet
t1-t2 Registre Cornet
A-B Zufferey 1981

Relligadura

Original:no

Bibliografia

Descripcions:Noulet - Chabaneau (1888), Deux ms. provençaux du XIVe ..., V-XI
Jeanroy (1949), "La poésie provençale dans le ...", 3-8
Zufferey (1981), Bibliographie des poètes ..., XVII-XXI
Perugi (1985), Trovatori a Valchiusa. Un ..., capítols V i VII
Navàs Farré (2013), "Le Registre Cornet: structure ..."
Navàs Farré (2019), Ramon de Cornet: l'autor, l'obra ..., 329-350

Unitats de composició

Quantes unitats de composició:2

Descripció interna

1. Ramon de Cornet, Guardacors – 2 – 25r-26v
Edicions:Noulet - Chabaneau (1888), Deux ms. provençaux du XIVe ..., 109-112
2. Ramon de Cornet, Libret de bos ensenhamens – 2 – 31r-40v
Consistència:fragmentària
Edicions:Noulet - Chabaneau (1888), Deux ms. provençaux du XIVe ..., 114-129