Sciència.cat DB

Benvinguts a Sciència.cat DB, la base de dades de la ciència i la tècnica en català a l'Edat Mitjana i el Renaixement.

Què és Sciència.cat DB | Catàleg d'obres | Sigles | Com citar
Id Sciència.cat DB 

Obres | Manuscrits | Impresos | Documents | Persones | Bibliografia | Vocabulari

CAT - ESP - ENG

Sciència.cat DB nom104 (27 / febrer / 2021)

La Place, Jean de (fl. Lió, c. 1506 – 1527)

Creació de la fitxa: 2007-02-08
Darrera modificació: 2015-02-14
Categoria social i professional
impressor
Comentaris
Impressor actiu a Lió i també, en diversos anys del període 1517-1527, però no l'any 1521 (Panzer 1793-1803: VIII, 44, etc.), a París. Durant els anys 1506-1508 treballà en associació amb Thomas Des Cloches, anomenat Breton. Altres formes del seu nom: Johannes de Platea, Johannes de Place, Jean Place, Jean de Laplace.
Bibliografia
Panzer (1793-1803), Annales typographici ab artis ...
Baudrier - Baudrier (1895-1921), Bibliographie lyonnaise ..., vol. 1, pp. 228 i 343 i vol. 11, pp. 246 i 306-307
Renouard (1965), Répertoire des imprimeurs ..., p. 239 (activitat a París)
Gültlingen (1992-<2012>), Bibliographie des livres ...
Mesquida Cantallops (2014), "La Pràtica mercantívol (1521) ...", pp. 58-60
Impressor als impresos
Lió [Lyon], Jean de La Place, 1521 – Joan Ventallol, Pràtica mercantívol

Lluís Cifuentes