Sciència.cat DB

Benvinguts a Sciència.cat DB, la base de dades de la ciència i la tècnica en català a l'Edat Mitjana i el Renaixement.

Què és Sciència.cat DB | Catàleg d'obres | Sigles | Com citar
Id Sciència.cat DB 

Obres | Manuscrits | Impresos | Documents | Persones | Bibliografia | Vocabulari

Sciència.cat DB nom261 (09 / desembre / 2019)

Llull, Ramon (Mallorca, 1232 – 1316)

Creació de la fitxa: 2007-02-21
Darrera modificació: 2016-06-06
Categoria social i professional
filòsof
Comentaris
Vegeu també:
Pseudo-Ramon Llull
Bibliografia
Badia - Bonner (1988), Ramon Llull: vida, pensament i ...
Llull (1989), Obres selectes de Ramon Llull ...
Bonner - Badia (2003), "Ramon Llull"
Fidora - Rubio (2008), Raimundus Lullus: An Introduction ...
Llull (2010), A Contemporary Life
Bacardí - Godayol (2011), Diccionari de la traducció ..., s.v.
Enllaços
GEC
Qui és Ramon Llull?
Base de dades Ramon Llull
Identificació del poeta
Català: RAO 89
Autor a les obres

Llull, Ramon (1232 – 1316). Aplicació de l'Art general

Llull, Ramon (1232 – 1316). Arbre de ciència

—— [Traducció-Castellà] Llull, Ramon (1232 – 1316). Árbol de ciencia. Traductor: Anònim

—— [Traducció-Llatí] Llull, Ramon (1232 – 1316). Arbor scientiae. Traductor: Anònim

Llull, Ramon (1232 – 1316). Arbre de filosofia d'amor

Llull, Ramon (1232 – 1316). Ars demonstrativa

—— [Traducció-Català] Llull, Ramon (1232 – 1316). Art demostrativa. Traductor: Anònim

Llull, Ramon (1232 – 1316). Art breu

—— [Traducció-Llatí] Llull, Ramon (1232 – 1316). Ars brevis. Traductor: Anònim

Llull, Ramon (1232 – 1316). Cent noms de Déu

Llull, Ramon (1232 – 1316). Deus glorios! per vostr'amar - RAO 89.7

Llull, Ramon (1232 – 1316). Lectura super figuras Artis demonstrativae

Llull, Ramon (1232 – 1316). Liber de ascensu et descensu intellectus

Llull, Ramon (1232 – 1316). Llibre d'Evast e Blaquerna

Llull, Ramon (1232 – 1316). Llibre d'intenció

Llull, Ramon (1232 – 1316). Llibre de contemplació en Déu [Àrab]

—— [Traducció-Català] Llull, Ramon (1232 – 1316). Llibre de contemplació en Déu

—— [Traducció-Llatí] Llull, Ramon (1232 – 1316). Liber contemplationis in Deo

Llull, Ramon (1232 – 1316). Llibre de l'orde de cavalleria

Llull, Ramon (1232 – 1316). Llibre de quadratura i triangulatura de cercle

—— [Traducció-Llatí] Llull, Ramon (1232 – 1316). Liber de quadratura et triangulatura circuli. Traductor: Anònim

Llull, Ramon (1232 – 1316). Mil proverbis

Llull, Ramon (1232 – 1316). Principia philosophiae

—— [Traducció-Català] Llull, Ramon (1232 – 1316). Començaments de filosofia

Llull, Ramon (1232 – 1316). Son creat e esser m'es dat - RAO 89.10

Llull, Ramon (1232 – 1316). Un consilii vull començar - RAO 89.11

Autor apòcrif a les obres

Pseudo-Ramon Llull. Ars operativa medica

Lluís Cifuentes