Sciència.cat DB

Benvinguts a Sciència.cat DB, la base de dades de la ciència i la tècnica en català a l'Edat Mitjana i el Renaixement.

Què és Sciència.cat DB | Catàleg d'obres | Sigles | Com citar
Id Sciència.cat DB 

Obres | Manuscrits | Impresos | Documents | Persones | Bibliografia | Vocabulari

Sciència.cat DB op4461 (20 / novembre / 2019)

Anònim. Receptes de confitura i salses (El Escorial h-ii-13)

Publicació de la fitxa: 2013-05-06
Darrera modificació: 2013-05-06
Bases de dades:Sciència.cat

Descripció

Autor:Lluís Cifuentes
Estat:bàsica

Identificació

Autor:Anònim
Títol regularitzat:Receptes de confitura i salses (El Escorial h-ii-13)
Llengua:Català
Data:estimada - s. XV-2
Lloc:Perpinyà?
Notes sobre la datació:Datació i localització de la còpia conservada.
Estat de l'obra:conservada
Forma:prosa
Matèries:Cuina, confiteria i alimentació

Contingut

Consistència:completa

Continguts

Índex de continguts
(rúbriques o epígrafs):
(1) «Racepta per fer bona composta en cantitat de una olla de .VII. diners»; (2) «Rasepta per fer mostalla»; i (3) «Rasepta per uruga».

Transmissió

Manuscrits:Completa - El Escorial - RBME - Manuscritos - h-ii-13 - f. CCLXXXVIIIr

Bibliografia

Edicions:Gascón Urís (1992), "Receptes medievals del ms ..."

Observacions

Tres receptes culinàries, la primera per a fer conserva de pastanaga, panses i prunes, i les altres per a fer salses.