Sciència.cat DB

Benvinguts a Sciència.cat DB, la base de dades de la ciència i la tècnica en català a l'Edat Mitjana i el Renaixement.

Què és Sciència.cat DB | Catàleg d'obres | Sigles | Com citar
Id Sciència.cat DB 

Obres | Manuscrits | Impresos | Documents | Persones | Bibliografia | Vocabulari

Sciència.cat DB op4787 (20 / novembre / 2019)

Anònim. Llibre de cuina no identificat (Hillgarth 421)

Publicació de la fitxa: 2014-02-04
Darrera modificació: 2015-08-22
Bases de dades:Sciència.cat

Descripció

Autor:Lluís Cifuentes
Estat:bàsica

Identificació

Autor:Anònim
Títol regularitzat:Llibre de cuina no identificat (Hillgarth 421)
Llengua:Català
Data:estimada - ante 1497
Notes sobre la datació:Data ad quem (atestació documental).
Estat de l'obra:perduda
Gènere:Llibre de cuina
Matèries:Cuina, confiteria i alimentació

Contingut

Íncipit

Íncipit text:«Si vols fer salsa blancha...»

Altres persones relacionades

Posseïdor:Cebrià, Jaume (m. 1497)

Sinopsi

Públic/intenció:Usuari

Transmissió

Atestacions documentals:Palma - ARM - Protocols notarials – R-575, ff. 74r-97v – 11 febrer 1497 – ítem 49

Bibliografia

Bibliografia:Hillgarth (1991), Readers and Books in Majorca ..., p. 595, doc. 421, núm. 49

Observacions

La segona recepta del Llibre de Sent Soví (BHUV 216) és per fer «Salsa blancha».